Lidmaatschap

De Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht is een onderzoekgemeenschap. Wie dat wil, kan daarvan lid zijn, of actief lid, drager.

De Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht is opgericht door Nederland Zorgt voor Elkaar . Het is de bedoeling dat de Ella Vogelaar Academie binnen enkele jaren op eigen benen komt te staan als zelfstandige vereniging. Die is van de leden. Zij bepalen de koers en kunnen deelnemen aan activiteiten naast het cursusaanbod. Zo werkt de Ella Vogelaar Academie aan het opzetten van Communities of Practice waarbinnen leden elkaars kennis kunnen versterken.

Wie zich inschrijft voor een cursus wordt automatisch lid van de Ella Vogelaar Academie en ontvangt de nieuwsbrief. Wie daarop geen prijs stelt, kan zich weer uitschrijven voor de nieuwsbrief en is dan ook niet langer lid. Wie drager wil worden kan zich daarvoor aanmelden via info@ellavogelaaracademie.nl.

Dragers zijn leden die de binnenkring vormen van de onderzoekgemeenschap. Zij bouwen voort aan deze gemeenschap en dragen als het ware de academie. Dragers bouwen aan het curriculum, de onderzoekagenda en de lerende onderzoekgemeenschap. Zij nemen zelf initiatief en raadplegen anderen bij het nemen van initiatief.

Leden kunnen dragers worden. Zij hoeven niet altijd meteen ook initiatief te nemen, maar kunnen bijvoorbeeld een half jaar meelopen en dan beslissen dat zij voor langere tijd drager worden.

Quote

De Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht is een open en laagdrempelig kennis- en leernetwerk voor bewoners en beroepskrachten.

© 2024 Ella Vogelaar Academie | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KvK-nummer: 08187397
Een product van Meaningful Matters| Technische realisatie Sieronline B.V.