Thema 'Vastgoed'

Steeds meer gemeenschappen maken plannen om kleinschalige woonzorgvoorzieningen in de eigen gemeenschap te realiseren, zodat mensen oud kunnen worden in hun eigen vertrouwde buurt. Bewonersinitiatieven hebben moeite met de veelal complexe businesscases; denk aan bouwkosten, vierkante meter prijzen, leegstand, vaste lasten voor beheer en onderhoud, verhuurbaar oppervlakte en huurtarieven. Banken hebben moeite met het goed inschatten van de risico’s en de waarde van deze projecten. Binnen het thema ‘Vastgoed’ helpt de Ella Vogelaar Academie actieve bewoners en beroepskrachten door docenten in te zetten met kennis en ervaring bij het zelf ontwikkelen van vastgoed.

3 Opleidingen

De online masterclass leidt tot scherpte in de knelpunten en kansen die nu bestaan in de financiering van coöperatief ontwikkeld vastgoed.

Meer info

In deze masterclass leert u als initiatief bewuste keuzes te maken voor een haalbaar plan voor een collectieve woon(zorg)voorziening.

Meer info

In deze online masterclass ligt de focus op de uitgangspunten en mogelijkheden om een realistische investeringsbegroting te maken.

Meer info

Quote

De Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht is een open en laagdrempelig kennis- en leernetwerk voor bewoners en beroepskrachten.

© 2023 Ella Vogelaar Academie | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KvK-nummer: 08187397
Een product van Meaningful Matters| Technische realisatie Sieronline B.V.