NLZVE

NLZVE is het netwerk van de circa 1.500 bewonersinitiatieven rond welzijn, zorg en wonen. Actieve bewoners vanuit NLZVE hebben het initiatief genomen om de Ella Vogelaar Academie op te richten. Daarom is op dit moment het bestuur van deze vereniging nog verantwoordelijk voor deze academie. Later komt de Ella Vogelaar Academie op eigen benen te staan en wordt een zelfstandige vereniging. Zij is dan van de leden van de onderzoekgemeenschap.

Overzicht opleidingen

Onderstaande opleidingen worden verzorgd door NLZVE.

Wat zijn de demografische ontwikkelingen, hoe is het huidige zorgstelsel en hoe kan de zorg duurzaam worden georganiseerd?

Meer info

U krijgt inzicht in hoe bewoners hun buurt gebruiken, maatschappelijke waarde creëren en daarmee kosten kunnen worden bespaard.

Meer info

Deze leergang geeft u meer inzicht in ouder worden, oud zijn en bij het contact met ouderen in uw dorp of buurt.

Meer info

In deze masterclass krijgt u meer inzicht in ouder worden en krijgt u handvatten om het contact op een andere manier in te steken.

Meer info

Deze masterclass maakt u wegwijs in het organiseren van activiteiten voor ouderen in de wijk en geeft tips wat wel en niet werkt.

Meer info

In deze masterclass leert u als initiatief bewuste keuzes te maken voor een haalbaar plan voor een collectieve woon(zorg)voorziening.

Meer info

In deze online masterclass ligt de focus op de uitgangspunten en mogelijkheden om een realistische investeringsbegroting te maken.

Meer info

De online masterclass leidt tot scherpte in de knelpunten en kansen die nu bestaan in de financiering van coöperatief ontwikkeld vastgoed.

Meer info

Quote

De Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht is een open en laagdrempelig kennis- en leernetwerk voor bewoners en beroepskrachten.

© 2023 Ella Vogelaar Academie | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | KvK-nummer: 08187397
Een product van Meaningful Matters| Technische realisatie Sieronline B.V.